EUROLEAGUE

Διάστρεμμα για Σπανούλη-Παπαπέτρου

Διάστρεμμα για Σπανούλη-Παπαπέτρου
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του τετάρτου δεκαλέπτου. Διαβάστε πως έχει η κατάσταση του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Άτυχος αποδείχτηκε στην επιστροφή του στην ενεργό δράση ο Βασίλης Σπανούλης. Ο 33χρονος γκαρντ που έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού (λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο) έκανε την επανεμφάνιση του σκοράροντας μάλιστα 10 πόντους απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα . Όλα αυτά πριν χτυπήσει ξανά, αυτή τη φορά στον αστράγαλο.

Ο Βασίλης Σπανούλης πάτησε στραβά κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, καθώς ύστερα από ένα τρίποντο που δοκίμασε προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και έγινε αλλαγή από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Μάλιστα πήγε κουτσαίνοντας στον πάγκο, φανερά εκνευρισμένος με την τύχη του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πέρασε λίγη ώρα πίσω από τον πάγκο με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, κάνοντας ασκήσεις για να "τεστάρει" το πόδι του. Ο πόνος, ωστόσο, ήταν τέτοιος που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια εν μέσω χειροκροτημάτων.

Όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος του ματς ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο (αυτόν που τον ταλαιπωρεί καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του - όπως για παράδειγμα στο Ευρωμπάσκετ του 2013) και αποχώρησε από τα αποδυτήρια κουτσαίνοντας, έχοντας τοποθετήσει πάγο στο πόδι του.

Το πρωί της Παρασκευής θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Πρόβλημα και με τον Παπαπέτρου

Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου το πόδι του γύρισε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, σε μια προσπάθεια του να κάνει προσποίηση παίζοντας με πλάτη στο καλάθι. Αποχώρησε κι αυτός κουτσαίνοντας προς τον πάγκο, αλλά μόνο προσωρινά. Επέστρεψε στο παρκέ στο δευτερο ημίχρονο σκοράροντας 6 πόντους και πρωταγωνιστώντας στη φάση που ξεσήκωσε το ΣΕΦ όταν κάρφωσε θεαματικά τη μπάλα.

Μετά το τέλος του ματς έβαλε πάγο και φάνηκε να πονάει. Η δική του κατάσταση (ο τραυματισμός του οποίου δεν φαίνεται σοβαρός εκ πρώτης) θα εκτιμηθεί ξανά το πρωί της Παρασκευής.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ