EUROLEAGUE

Δεν θα παίξει ούτε με Αρμάνι Μιλάνο ο Σπανούλης

Δεν θα παίξει ούτε με Αρμάνι Μιλάνο ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι της Πέμπτης (23/11) κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο. Συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (23/11) θα αγωνιστεί στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, για την 9η αγωνιστική της EuroLeague, έχοντας στόχο να κάνει το ρεκόρ του στην κατάταξη 7-2.

Οι "ερυθρόλευκοι" για ακόμη μία φορά, θα αγωνιστούν χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα παραμείνει εκτός αποστολής, συνεχίζοντας το πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο αριστερό του γόνατο ("οστεοχονδριτιδας κνημιαίου κυρτώματος).

Ο 35χρονος γκαρντ, δεν έχει ακόμη καταφέρει να αγωνιστεί στην EuroLeague, παραμένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 4 Οκτωβρίου, από το ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΓΣΛ στην Λάρισα. Μάλιστα, δεν έχει καταφέρει ακόμη ούτε καν να προπονηθεί στο κομμάτι των επαφών μαζί με τους συμπαίκτες του. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν με προσοχή και χωρίς βιασύνη τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη, επισημαίνοντας πως στόχος είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όταν θα είναι 100% έτοιμος.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ