EUROLEAGUE

Δεν προπονήθηκε ο Πρίντεζης, απίθανο να παίξει στο Game 4

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην πρωινή προπόνηση και είναι σχεδόν αδύνατο να αγωνιστεί στο Game 4 με την Ζάλγκιρις (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Κανονικά ο Μιλουτίνοβ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν κατάφερε να πάρει μέρος ούτε στην σημερινή (26/4) πρωινή προπόνηση και πλέον θεωρείται πολύ δύσκολο να αγωνιστεί στο Game 4 με την Ζάλγκιρις (20:00 LIVE Blog από το Sport24.gr).

Αποστολή στο Κάουνας: Σπύρος Καβαλιεράτος

Το πρόβλημα με την πληγή ανάμεσα στα πόδια συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος πλέον χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να αγωνιστεί. Σε περίπτωση που τελικά επιβεβαιωθεί η απουσία του, την θέση του στην 12αδα θα πάρει ένας εκ των Κάιλ Ουίλτζερ ή Χόλις Τόμπσον, με πιθανότερο τον πρώτο.

Το ευχάριστο πάντως για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ προπονήθηκε και - έστω και με πόνους - αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ