EUROLEAGUE

Δεν προλαβαίνει το Final Four ο Λοτζέσκι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τρέξιμο και δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στο Final Four. Το κενό του θα καλυφθεί εκ των έσω, με τον Ιωάννη Παπαππέτρου να βγαίνει μπροστά.

Ο Ματ Λοτζέσκι τραυματίστηκε στο παιχνίδι της 24ης Μαρτίου κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, με τον Αμερικανό σουτέρ να γλιτώνει τα χειρότερα (υπήρχε φοβία για ρήξη αχίλλειου), καθώς τελικά υπέστη ρήξη ενός υποκνημιδίου τένοντα στο αριστερό του πόδι.

Ο άτυχος 32χρονος φόργουορντ έχασε και τα πέντε ματς των playoffs της EuroLeague κόντρα στην Αναντολού Εφές και 10 μέρες πριν το Final Four, ο Ματ Λοτζέσκι δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει τρέξιμο. Ο Αμερικανός σουτέρ συνεχίζει την αποθεραπεία του, αισθάνεται ακόμη μικρές ενοχλήσεις, αλλά από την στιγμή που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τρέξιμο, είναι αδύνατον να προλάβει να παρουσιαστεί έτοιμος στο Final Four, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19 Μαΐου.

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει το κενό του εκ των έσω, όπως και έκανε στα playoffs της EuroLeague, τόσο με σχήματα με τρία γκαρντ, όσο κυρίως με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να βγαίνει μπροστά, παίζοντας κυρίως στην θέση "3". Στα παιχνίδια κόντρα στην Εφές, ο Έλληνας φόργουορντ είχε την εξής στατιστική: 5.6 πόντοι, 55.6% δίποντα (5/9), 54.5% τρίποντα (6/11), 4.4 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 0.6 κλεψίματα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ