EUROLEAGUE

Δεν παίζει ο Βασίλης Σπανούλης με τη Μπαρτσελόνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό (12/1, 22:00) αγώνα με τη Μπαρτσελόνα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Συνεχίζει τη θεραπεία ο "Kill Bill" ώστε να είναι έτοιμος στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό θα κρατήσουν τον Βασίλη Σπανούλη εκτός του αυριανού αγώνα (2/1) του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague . Ο τραυματισμός που υπέστη ο "Kill Bill" την τελευταία εβδομάδα του 2016 χειροτέρεψε μετά τη συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να συνεχίσει την αποθεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν θα ακολουθήσει λοιπόν την αποστολή των "ερυθρόλευκων", οι οποίοι θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Βαρκελώνη το απόγευμα στις 17:00. Αντιθέτως, θα παραμείνει στην Αθήνα, με στόχο να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα.

Μόνο ο Περπέρογλου εκτός από τη Μπαρτσελόνα

Στο μεταξύ, η Μπαρτσελόνα θα περιμένει τον Ολυμπιακό με τα σχεδόν όλα τα "όπλα" της στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Εξαίρεση αποτελεί μόνο ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος υπέστη θλάση στο τέλος του έτους και αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ