EUROLEAGUE

Δεν παίζει με Ζάλγκιρις ο Μάντζαρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ EUROKINISSI

Χωρίς τον Βαγγέλη Μάντζαρη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ζάλγκιρις (28/12, 20:00), αφού αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή. Ούτε οι Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Κάουνας!

Χωρίς τον Βαγγέλη Μάντζαρη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις (28/12, 20:00), αφού ο τραυματισμός που υπέστη στον δεξί αστράγαλο είναι αρκετός, εν τέλει, για να τον κρατήσει εκτός μάχης στο παιχνίδι με τη λιθουανική ομάδα.

Ο 27χρονος γκαρντ "λαβώθηκε" στην προπόνηση της Τρίτης (26/12) , με τους "ερυθρόλευκους" να βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα απουσίας από την δράση.

Όπερ και σημαίνει πως θα απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα του α' γύρου με αντίπαλο τη Ζάλγκιρις, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της κατάταξης -παρέα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κάτι που ισχύει επίσης για τους Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ, που κρίθηκαν ανέτοιμοι και θα λείψουν από τρίτο σερί παιχνίδι στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ