EUROLEAGUE

Ατομικό ρεκόρ σε πόντους και index ο Μάντζαρης

Ατομικό ρεκόρ σε πόντους και index ο Μάντζαρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, σημειώνοντας και ατομικό ρεκόρ σε index με βαθμό "25", αλλά και στους πόντους, με τους 19 που σημείωσε, πετυχαίνοντας 5/8 τρίποντα στην αναμέτρηση.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του στην EuroLeague.

Σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης (index rating), ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στην EuroLeague, παίρνοντας βαθμό "25", ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο, όπως έκανε και ρεκόρ στους πόντους στην διοργάνωση με τους 19 που σημείωσε, πετυχαίνοντας 5/8 τρίποντα στην αναμέτρηση.

Στους πόντους, ισοφάρισε την επίδοση του, καθώς είχε πετύχει 19 πόντους και τον περασμένο Μάρτη, στην αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, παιχνίδι στο οποίο και σημείωσε 6/6 τρίποντα, έχοντας πάρει... φωτιά από την περιφέρεια.

Συνολικά, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, αγωνίστηκε για 30 λεπτά, μετρώντας 19 πόντους (1/2 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 2/2 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ