EUROLEAGUE

Ατομικό ο Σπανούλης και είναι αμφίβολος ενόψει Βαρκελώνης

Ατομικό ο Σπανούλης και είναι αμφίβολος ενόψει Βαρκελώνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης (12/1) με την Μπαρτσελόνα. Ατομικό ο Σπανούλης και είναι αμφίβολος ενόψει Βαρκελώνης.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τους Πειραιώτες την Πέμπτη (12/1, 22:00) να αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη.

Ο Βασίλης Σπανούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μετά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, καθώς με την συμμετοχή του στο παιχνίδι απέναντι στους "πράσινους", ο τραυματισμός του στον προσαγωγό επιδεινώθηκε και αισθάνεται μικρές ενοχλήσεις.

Η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στην αποστολή της ομάδας για το ματς με την Μπαρτσελόνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και στην προπόνηση του Ολυμπιακού λίγο πριν την αναχώρηση του για την ισπανική πόλη. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αναχωρήσουν για την Βαρκελώνη το απόγευμα (17:00) της Τετάρτης (11/1).

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, αλλά η συμμετοχή του Σέρβου σέντερ στην αναμέτρηση είναι δεδομένη, καθώς ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ