EUROLEAGUE

Ατομικό ο Σπανούλης, θεραπεία οι Πρίντεζης, Λοτζέσκι

Ατομικό ο Σπανούλης, θεραπεία οι Πρίντεζης, Λοτζέσκι

Ο Βασίλης Σπανούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενόψει του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα (26/11, 21:45) ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Ματ Λοτζέσκι ακολούθησαν θεραπεία και πολύ δύσκολα θα παίξουν με τους Βάσκους.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει αυτή την Πέμπτη (26/11, 21:45) στο ΣΕΦ έπειτα από τα "διπλά" σε Κωνσταντινούπολη και Ζάγκρεμπ για τον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα, εκεί όπου οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν μεγάλο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον Β' όμιλο της Euroleague σε περίπτωση νίκης επί των Βάσκων του φορμαρισμένου Γιάννη Μπουρούση.

Εφόσον νικήσουν τη Λαμποράλ στο ΣΕΦ, οι "ερυθρόλευκοι" θα σημειώσουν την 10η σερί επικράτηση τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, με την ισπανική ομάδα να είναι και η τελευταία που κατάφερε να κερδίσει τους Πειραιώτες, στο ματς του πρώτου γύρου στη Βιτόρια, στην παράταση (96-89).

Στο μεταξύ, μετά από το πρόβλημα που προέκυψε με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος ανέβασε υψηλό πυρετό και εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Βασίλη Σπανούλη να ακολουθεί ατομικρό πρόγραμμα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος αντιμετώπισε τενοντίτιδα στο αριστερό του γόνατο από το ματς με την Εφές, αισθάνεται καλύτερα και αύριο θα προσπαθήσει να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Από 'κει και πέρα, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Ματ Λοτζέσκι ακολούθησαν θεραπεία. Όπως είναι γνωστό, ο 30χρονος φόργουορντ είχε ένα σφίξιμο στη μέση (από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα), ενώ ο Αμερικανός σουτέρ στο Ζάγκρεμπ (από τον αγώνα με την Τσεντεβίτα) κληρονόμησε ένα πρόβλημα στον αχίλλειο στο δεξί του πόδι.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ