EUROLEAGUE

Αθηναίου: "Παίξαμε με καρδιά"

Αθηναίου: "Παίξαμε με καρδιά"
INTIME SPORTS

Ο Αθηναίου τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε με καρδιά ώστε να κερδίσει, ο Μάντζαρης στάθηκε στην καλή άμυνα της ομάδας, ενώ ο Χάντερ αναφέρθηκε στη μονομαχία του με τον Μπουρούση.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Αθηναίου και Οθέλο Χάντερ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαμποράλ Κούτσα.

Γιάννης Αθηναίου: "Είχαμε πολλούς τραυματισμούς πριν το παιχνίδι, ενώ τραυματίστηκε και ο Σπανούλης. Έτσι θέλαμε τη νίκη και για αυτά τα παιδιά, ενώ πιστεύω πως παίξαμε με καρδιά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, ενώ αυτή είναι η μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Εκ μέρους των παιδιών να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον κόσμο μας που ήρθε στο ΣΕΦ για να μας στηρίξει".

Βαγγέλης Μάντζαρης: "Το "κλειδί" για να πάρουμε τη νίκη ήταν η άμυνα. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα σε αρκετά διαστήματα του αγώνα και κρατήσαμε μία επιθετική ομάδα όπως είναι η Λαμποράλ μόλις στους 52 πόντους. Η Λαμποράλ Κούτσα ήρθε εδώ πετυχαίνοντας 88,6 πόντους κατά μέσο όρο, αλλά τους αναγκάσαμε να σκοράρουν μόλις 52 και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα. Είμαστε άτυχοι με τους τραυματισμούς, αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε. Δεν ήταν ένα ματς που είχε ποιότητα επιθετικά, χάσαμε και εμείς αρκετά σουτ, αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη. Νιώθω και λίγο άσχημα που έχασα το λέι-απ στο τέλος, γιατί δεν πήραμε την διαφορά σε σχέση με το πρώτο ματς. Δεν σκεφτόμασταν τη διαφορά και τελικά τους νικήσαμε με επτά πόντους, ισοφαρίζοντας τη διαφορά της ήττα στη Βιτόρια. Πιθανότατα να μην μας κοστίσει όταν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων, ωστόσο για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το τελευταίο χαμένο σουτ.

Οθέλο Χάντερ: "Νιώθω κουρασμένος από την μονομαχία με τον Μπουρούση. Τα έδωσα όλα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά είναι σίγουρο αρκετά κουραστικό το να τον μαρκάρεις και να προσπαθήσεις να τον περιορίσεις. Έκανε βέβαια και πάλι νταμλ-νταμπλ, αλλά νομίζω πως κατάφεραμε να του δυσκολέψουμε το παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ