EUROLEAGUE

Αθηναίου: "Να ματσάρουμε την ενέργεια του Ερυθρού Αστέρα"

Αθηναίου: "Να ματσάρουμε την ενέργεια του Ερυθρού Αστέρα"

Ο Γιάννης Αθηναίου δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι ότι για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Ερυθρό Αστέρα πρέπει να "ματσάρει" την ενέργεια που βγάζουν οι Σέρβοι στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (22/3, 20:00) τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, ξέροντας ότι με νίκη εξασφαλίζει από τώρα το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της διοργάνωσης. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν φαίνεται ότι είναι στο μυαλό των "Ερυθρόλευκων", κάτι που τόνισε και ο Γιάννης Αθηναίου με δηλώσεις του

"Δεν αισθανόμαστε πίεση από το γεγονός ότι αν κερδίσουμε θα εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτό είναι ξεκάθαρο όλη την χρονιά. Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Μένουνε 4 παιχνίδια και εμείς θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτά τα 4 παιχνίδια και αν και όποτε έρθει το πλεονέκτημα έδρας θα είμαστε χαρούμενοι" δήλωσε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ, πριν σταθεί σε αυτά που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει: " Ξέρουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα που παίζει πολύ σκληρά στην έδρα της και πάντα θέλει να επιβάλει τον ρυθμό της μέσα από την σκληρή άμυνα.Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να ματσάρουμε αυτή την ενέργεια και να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη".

Όταν ρωτήθηκε, δε, κατά πόσο το γεγονός ότι ο κόσμος θα είναι φιλικός λόγω της σχέσης του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό θα επηρεάσει τους παίκτες, ήταν πάλι ξεκάθαρος: " Δε νομίζω ότι θα επηρεαστούμε από τέτοιες καταστάσεις. Αυτό που θέλουμε είναι απλώς να μπούμε στο παρκέ και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή στο παιχνίδι".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ