EUROLEAGUE

Αποθέωση στο ΣΕΦ από 300 φιλάθλους

Αποθέωση στο ΣΕΦ από 300 φιλάθλους
INTIME SPORTS

Περίπου 300 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ και αποθέωσαν την "ερυθρόλευκη" αποστολή που επέστρεψε από τη Μαδρίτη. Το Sport24.gr ήταν εκεί (VIDEOS).

Η αρχή έγινε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" όπου περίπου 150 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν εκεί για να αποθεώσουν την αποστολή της ομάδας μπάσκετ που επέστρεψε από τη Μαδρίτη και το Final-4, όπου κατέλαβε την 2η θέση.

Αποθέωση, συνθήματα, καπνογόνα και παραινέσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος συνέθεταν το σκηνικό, το οποίο επαναλήφθηκε στο ΣΕΦ, όπου κατέληξε το πούλμαν της ομάδας και εκεί ο κόσμος ήταν ο διπλάσιος.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν έναν έναν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για την προσπάθειά τους και την παρουσία στον τελικό της Euroleague, ζητώντας μετ' επιτάσεως την επιστροφή στην κορυφή της Α1.

Αν μη τι άλλο, δικαίωση για όλους ήταν η παρουσία του κόσμου, ο οποίος θέλησε να πει το δικό του "ευχαριστώ" για την προσπάθεια που έγινε και να τους δώσει κουράγιο για την συνέχεια της σεζόν και τα πλέι οφ που είναι πλέον μπροστά τους.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ