EUROLEAGUE

Αποθέωσαν τη Βασίλισσα οι Ισπανοί

Αποθέωσαν τη Βασίλισσα οι Ισπανοί

Ο κόσμος της Ρεάλ Μαδρίτης γέμισε το Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Δείτε videos από το ματς...

Αποστολή στη Μαδρίτη: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα με 88-71 για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, καθώς οι Ισπανοί έβγαλαν μεγαλύτερη ενέργεια μέσα στο παρκέ, επέβαλαν το παιχνίδι τους και έλεγξαν το ματς.

Οι οπαδοί της Βασίλισσας βρέθηκαν από νωρίς στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ομάδα τους, η οποία ήθελε να κάνει το 1-0 στη σειρά και να πάρει κεφάλι... στο σκορ. Οι ιθύνοντες των γηπεδούχων είχαν γεμίσει το κλειστό με σημαιάκια της ομάδας, με τον κόσμο να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, με τους φιλάθλους της να ανεβάζουν συνεχώς τα ντεσιμπέλ μέσα στο Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες. Στο κλειστό υπήρχαν μεμονωμένα και λίγοι οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν καθίσει στα ψηλά σημεία του γηπέδου.

Ο Νίκολα Μίροτιτς ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος προκάλεσε διαμαρτυρήθηκε αρκετές φορές στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο δεκάλεπτο του ματς κατάφερε να ισορροπήσει, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ για περίπου εννέα λεπτά στην δεύτερη περίοδο. Παρόλα αυτά, ένα ξέσπασμα του Σέρχιο Ροντρίγκεθ έδωσε νέα... ώθηση στη Ρεάλ, η οποία έκλεισε με διαφορά επτά πόντων το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Οι τσιρλίντερς της Ρεάλ αποφόρτιζαν το κλίμα, προσφέροντας παράλληλα ορισμένες χαλαρές στιγμές στον κόσμο που παρακολουθούσε τον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο τέλος κάθε τάιμ άουτ δεν θα μπορούσαν παρά να πάρουν και το χειροκρότημα από τους 10.000 που είχαν βρεθεί στο Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες.

Χθες (15/4) το πρωί πολλά ισπανικά ΜΜΕ είχαν ζητήσει από την ομάδα της Ρεάλ εκδίκηση ουσιαστικά για την περυσινή ήττα στον τελικό του φάιναλ-φορ στο Λονδίνο, γράφοντας χαρακτηριστικά "Γκρεμίστε τον!". Η Ρεάλ, λοιπόν κατάφερε να επιβληθεί του Ολυμπιακού, ο οποίος όπως αναφέραμε δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της. Αμέσως μετά το παιχνίδι, πάντως ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε πώς η σειρά είναι ακόμα στην αρχή και υπάρχει δρόμος ακόμα, καθώς θα ακολουθήσει κι άλλο ένα ματς στην Μαδρίτη (αύριο, 17/4), ενώ θα υπάρξει σίγουρα ένα ακόμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

"Πήραμε τη νίκη, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή", ανέφερε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι η Ρεάλ έδειξε πιο έτοιμη και έκανε το 1-0, ενώ συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να βοηθήσουν και άλλοι παίκτες.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ