EUROLEAGUE

Άπαντες παρόντες στην προπόνηση: μέσα και ο Σπανούλης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICS KAZAN
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICS KAZAN EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει Νταρουσάφακα. Προπονήθηκε ξανά κανονικά με την ομάδα ο Σπανούλης και όλα δείχνουν πως θα παίξει.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (7/3) συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τους Πειραιώτες την Παρασκευή (10/3, 21:45) να υποδέχονται στο ΣΕΦ την Νταρουσάφακα.

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού συμμετείχαν κανονικά, για ακόμη μία μέρα, τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων"έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και τον τραυματισμό του (13/2 στην Ρόδο) στον δεξί προσαγωγό, αισθάνεται καλά και το ζητούμενο είναι να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Όλα, πάντως, δείχνουν πως ο Λαρισαίος γκαρντ (ο οποίος έχασε τις εκτός έδρας μάχες με Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι) θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς κόντρα στην Νταρουσάφακα.

Όσον αφορά τον Κώστα Παπανικολάου, ο Έλληνας φόργουορντ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα πλευρά, αισθάνεται καλύτερα και είναι δεδομένη η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στο ματς κόντρα στην Νταρουσάφακα, έχοντας μείνει εκτός (για προληπτικούς λόγους) από το πρόσφατο παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" στο ΣΕΦ απέναντι στο Λαύριο. Στόχος των "ερυθρολεύκων" να κάνουν το 18-7 στο ρεκόρ τους στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ