ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντιπρόεδρος των εφοπλιστών ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αντιπρόεδρος των εφοπλιστών ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών συγκροτήθηκε σε σώμα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέλαβε την θέση του Αντιπροέδρου.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος ανέλαβε την θέση του Ανιπρέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Η εκλογική διαδικασία έγινε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (7/2) και μία μέρα μετά συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέλαβε την θέση του αντιπροέδρου της Ένωσης, ενώ στον προεδρικό θώκο παρέμεινε για τέταρτη συνεχόμενη θητεία ο Θεόδωρος Βενιάμης ύστερα από την σχετική τροποποίηση του καταστατικού, το οποίο προέβλεπε όριο τις τρεις θητείες.

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

 Πρόεδρος: Βενιάμης Ε. Θεόδωρος

Αντιπρόεδροι:  Αγγελόπουλος Κ. Γεώργιος, Μαρτίνος Ι. Κωνσταντίνος

Γραμματείς:  Λαιμός Ν. Αντώνιος-Θωμάς, Τραυλού Ν. Μελπομένη

Ταμίας:  Ξυλάς Α. Ιωάννης

Αναπλ. Ταμίας: Μακρυμίχαλος Ι. Γεώργιος

Μέλη οι κ.κ.: Αγγελάκης Ι. Γεώργιος, Αγγελικούσης Α. Ιωάννης,  Βαφειάς Ν. Χαράλαμπος, Βενιάμης Θ. Νικόλαος, Δράγνης Π. Ιωάννης, Ιωαννίδης Π. Ιωάννης, Κανελλάκης Χ.Φραγκίσκος, Καρούσης Ι. Κωνσταντίνος, Κουμάνταρος Γ. Ιωάννης, Κούστας Δ. Ιωάννης (Δρ.), Κωνσταντακόπουλος Β. Κωνσταντίνος, Λασκαρίδης Κ. Παναγιώτης, Λεκανίδης Δ. Στέφανος, Λιβανός Σ. Γεώργιος, Λύρας Κ. Ιωάννης, Λώς Δ. Ματθαίος (Δρ.), Νομικός Α. Μάρκος, Οικονόμου Χ. Γεώργιος, Παπαγιαννόπουλος Α. Βασίλειος, Προκοπίου Γ. Ιωάννα, Φαφαλιός Ι. Δημήτριος, Φράγκου Ν. Αγγελική, Χανδρής Δ. Μιχαήλ.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΙΛΕΡΗΣ

Στην υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητος

Ο Γιάννης Φιλέρης βγάζει το καπέλο στη νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης, τον προπονητή Πάμπλο Λάσο και μια ομάδα 12 σπουδαίων παικτών.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ρε τον μάγειρα...

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για την πανάξια Πρωταθλήτρια Ευρώπης, τον αδικημένο Πάμπλο Λάσο και δείχνει τον δρόμο προς την Βιτόρια

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Ο τελικός του Σλούκα και του Γιουλ

Η Ευρώπη παραμιλάει για τον MVP Λούκα Ντόντσιτς, αλλά ο τελικός είναι διαφορετική ιστορία. Και αυτός ο τελικός είναι ξεχωριστός και για τον Σέρχιο Γιουλ και για τον Κώστα Σλούκα. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24