ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντιπρόεδρος των εφοπλιστών ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αντιπρόεδρος των εφοπλιστών ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών συγκροτήθηκε σε σώμα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέλαβε την θέση του Αντιπροέδρου.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος ανέλαβε την θέση του Ανιπρέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Η εκλογική διαδικασία έγινε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (7/2) και μία μέρα μετά συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέλαβε την θέση του αντιπροέδρου της Ένωσης, ενώ στον προεδρικό θώκο παρέμεινε για τέταρτη συνεχόμενη θητεία ο Θεόδωρος Βενιάμης ύστερα από την σχετική τροποποίηση του καταστατικού, το οποίο προέβλεπε όριο τις τρεις θητείες.

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

 Πρόεδρος: Βενιάμης Ε. Θεόδωρος

Αντιπρόεδροι:  Αγγελόπουλος Κ. Γεώργιος, Μαρτίνος Ι. Κωνσταντίνος

Γραμματείς:  Λαιμός Ν. Αντώνιος-Θωμάς, Τραυλού Ν. Μελπομένη

Ταμίας:  Ξυλάς Α. Ιωάννης

Αναπλ. Ταμίας: Μακρυμίχαλος Ι. Γεώργιος

Μέλη οι κ.κ.: Αγγελάκης Ι. Γεώργιος, Αγγελικούσης Α. Ιωάννης,  Βαφειάς Ν. Χαράλαμπος, Βενιάμης Θ. Νικόλαος, Δράγνης Π. Ιωάννης, Ιωαννίδης Π. Ιωάννης, Κανελλάκης Χ.Φραγκίσκος, Καρούσης Ι. Κωνσταντίνος, Κουμάνταρος Γ. Ιωάννης, Κούστας Δ. Ιωάννης (Δρ.), Κωνσταντακόπουλος Β. Κωνσταντίνος, Λασκαρίδης Κ. Παναγιώτης, Λεκανίδης Δ. Στέφανος, Λιβανός Σ. Γεώργιος, Λύρας Κ. Ιωάννης, Λώς Δ. Ματθαίος (Δρ.), Νομικός Α. Μάρκος, Οικονόμου Χ. Γεώργιος, Παπαγιαννόπουλος Α. Βασίλειος, Προκοπίου Γ. Ιωάννα, Φαφαλιός Ι. Δημήτριος, Φράγκου Ν. Αγγελική, Χανδρής Δ. Μιχαήλ.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Deepfake: Tο παράνομο πορνό που εκθέτει το Hollywood

Είναι θέμα χρόνου να πρωταγωνιστήσεις άθελά σου στο επόμενο viral porn video.

Μια προπόνηση crossfit για κάψιμο λίπους

Ένα δυναμικό workout με αλτήρες και σχοινάκι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Στην ανηφόρα… δαγκώνεις

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό Superfoods ,ο οποίος χαλάρωσε στο κρίσιμο σημείο και την πάτησε από τις "παλιοσειρές" της Ρεάλ Μαδρίτης. Μία ευκαιρία θα έχει, αρκεί να την εκμεταλλευτεί…

ΦΙΛΕΡΗΣ

Το 1-1 γυρίζει, το 0-2 όχι

Ο Γιάννης Φιλέρης βγάζει από την εξίσωση τις δικαιολογίες του 0-1 και ψάχνει να βρει τις αιτίες που ο Ολυμπιακός παίζει, παίζει και όλο χάνει από τη Ζαλγκίρις.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

50 υπέρ (μας) - 50 εναντίον (τους)

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά οι διαιτητές βρίσκονται στο επίκεντρο στα playoffs της EuroLeague. Τι είναι τελικά αυτό το 50-50 που ζητούν όλες οι ομάδες και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

ANALYSIS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24