EUROLEAGUE

Αναχωρεί για Τουρκία χωρίς Αγραβάνη

Αναχωρεί για Τουρκία χωρίς Αγραβάνη

Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα μείνει εκτός αποστολής από το ματς της Παρασκευής (2/10) κόντρα στην Νταρουσάφακα. Αναχωρούν το πρωί της Πέμπτης (1/2) οι Πειραιώτες για την Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τους Πειραιώτες την Παρασκευή (2/10) να αντιμετωπίζουν την Νταρουσάφακα στην Τουρκία. Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (5-4) στην διοργάνωση.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ συνεχίζει να αισθάνεται μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο (οστικό οίδημα), τραύμα το οποίο... κληρονόμησε στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα στο ΣΕΦ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον άφησε εκτός αποστολής και ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση κόντρα στην Νταρουσάφακα. Θα χάσει και το ματς της Δευτέρας (5/12) κόντρα στα Τρίκαλα, αλλά θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς απέναντι στην Ούνικς Καζάν (9/12) στο ΣΕΦ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη το πρωί της Πέμπτης (1/12) και εκεί θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Νταρουσάφακα. Ζητούμενο για τους "ερυθρόλευκους" να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από την εντός έδρας ήττα τους κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Να τονίσουμε πως μετά το ματς με την Νταρουσάφακα, η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει από την Κωνσταντινούπολη στην Θεσσαλονίκη και ακολούθως θα κατευθυνθεί στα Τρίκαλα, για την αναμέτρηση της Δευτέρας (5/12) απέναντι στην τοπική ομάδα, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ