EUROLEAGUE

Ακόμα καλύτερα ο Κώστας Παπανικολάου

Ακόμα καλύτερα ο Κώστας Παπανικολάου
EUROKINISSI

Μπήκε πιο δυνατά στην προπόνηση του Ολυμπιακού με επαφές ο Κώστας Παπανικολάου, που είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Παραμένουν εκτός Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί.

Τα νέα για τον Κώστα Παπανικολάου γίνονται κάθε μέρα και καλύτερα... Ο 28χρονος φόργουορντ προπονήθηκε σήμερα (9/4) και στο πρόγραμμα με επαφές και πλέον δείχνει έτοιμος να επιστρέψει κανονικά στη δράση.

Ο Παπ είχε αρχίσει από την Κυριακή του Πάσχα να γυμνάζεται μόνος του στο γήπεδο μετά την απουσία του για 4 εβδομάδες λόγω τενοντίτιδας και οστικού οιδήματος και τούτη τη φορά έκανε ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο. Το γεγονός ότι μπήκε στην προπόνηση με επαφές αποδεικνύει την βελτίωση της κατάστασής του και είναι πλέον θέμα χρόνου να μπει και στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, αρχής γεγομένης από την Stoiximan.gr BasketLeague.

Από την Κυριακή έχει γυρίσει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Τζαμέλ Μακ Λιν (είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση), ενώ προπόνηση σήμερα έκανε κανονικά και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ. Συνεπώς τα προβλήματα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλου λιγοστεύουν, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στο δρόμο προς τα playoffs της Euroleague και τις αναμετρήσεις με την Ζάλγκιρις.

Αντίθετα στα... πιτς παραμένουν ο Γιώργος Πρίντεζης -αναρρώνει από επέμβαση αφαίρεσης τύλων (κάλων) στο πόδι - και ο Κιμ Τιλί (πρόβλημα στο γόνατο, έχει μαζέψει υγρό). Μόλις επιστρέψουν κι αυτοί, ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος εν όψει των playoffs, έχοντας ενδιάμεσα δύο υποχρεώσεις για την Stoiximan.grBasket League, με το Λαύριο (11/04, 18:15 ΕΡΤ1 BL Show/ERTPLAY1) και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (13/04, 18.30, ΕΡΤ1 Live/Κεκλεισμένων των θυρών).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ