EUROLEAGUE

Αισιοδοξία για τον Παπανικολάου, που πηγαίνει στο νοσοκομείο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου αποχώρησε 49.2" πριν το τέλος της τρίτης περιόδου του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι πως δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Το χρονόμετρο έδειχνε 49.2" πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όταν ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε στην καρδιά της ρακέτας, προσπάθησε να διεκδικήσει ένα αμυντικό ριμπάουντ και τραυματίστηκε από σύγκρουση που είχε με τον εκρηκτικό Ματίας Λεσόρ του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Έλληνας φόργουορντ πόνεσε, ο γιατρός του Ολυμπιακού προσπάθησε να τον ηρεμήσει και μαζί κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια του ΣΕΦ, στα οποία έμειναν μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Όπως είναι λογικό, υπήρξε αγωνία για την κατάσταση του Παπανικολάου, που όμως δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Απλώς το τράνταγμα τον πόνεσε στον αυχένα και δεν του επέτρεψε να πάρει άλλο χρόνο συμμετοχής. Ο άσος της ομάδας του Πειραιά θα υποβληθεί σε εξετάσεις για παν ενδεχόμενο, αν και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Κολοσσό Ρόδου στο Βενετόκλειο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ