EUROLEAGUE

Αγραβάνης: "Αν παίζαμε στο ΣΕΦ, θα παίρναμε εμείς τη διαφορά"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο Sinan Erdem Dome, ενώ τόνισε πως στο μυαλό όλων είναι πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρότι πάλεψε, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Φενέρμπαχτσε στον τελικό της EuroLeague , χάνοντας την επαφή του με στο σκορ στα μισά της γ' περιόδου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Σπύρος Καβαλιεράτος

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, κι ενώ ο θόρυβος από τους πανηγυρισμούς των φίλων της Φενέρμπαχτσε, ήταν εκκωφαντικός στο Sinan Erdem Dome, ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 τονίζοντας αρχικά πως "μπορούμε να πούμε πάρα πολλούς λόγους για τους οποίους χάσαμε απόψε, τα ριμπάουντ ή κάτι άλλο. Ότι ένας παίκτης σαν τον Κάλινιτς να είναι τόσο εύστοχος. Το παλέψαμε, δεν ήταν η μέρα μας, ούτε σε επίθεση, ούτε σε άμυνα. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Η έδρα έπαιξε ρόλο, κρίθηκε στην έδρα της Φενέρμπαχτσε. Είμαστε άτυχοι γιατί αυτά τα δύο χρόνια, το 2015 και το 2017 παίξαμε στον τελικό απέναντι στον οικοδεσπότη. Αν παίζαμε στο ΣΕΦ, θα παίρναμε εμείς τη διαφορά", για να συνεχίσει:

"Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Τελειώνει σήμερα όλο αυτό. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα, θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ