EUROLEAGUE

Αγραβάνης: "Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των προέδρων"

Αγραβάνης: "Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των προέδρων"

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, εξηγώντας πως θέλει να βοηθάει όσο το δυνατόν περισσότερο -και- για να ανταποδώσει την εκτίμηση που υπάρχει προς το πρόσωπό του μετά την υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπασκόνια στην πρεμιέρα του στην EuroLeague, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να είναι εκ των πρωταγωνιστών. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα, ο 23χρονος φόργουορντ μίλησε στην κάμερα της NOVA:

"Όταν δεν παίζω σε ένα ντέρμπι, μου δίνει τρομερό κίνητρο για το επόμενο και πόσο μάλλον σήμερα που είχε αυτόν τον τραυματισμό ο Κιμ. Προσπάθησα να το δείξω στο παρκέ. Κρατάμε την πρώτη νίκη.

Στο προηγούμενο ματς δεχθήκαμε πολλούς πόντους από τα επιθετικά ριμπάουντ και σήμερα είχαμε διάθεση να πάμε στο ριμπάουντ και να μαζέψουμε 16 επιθετικά. Όποτε είχαμε μεγάλες απουσίες και κακό αποτέλεσμα όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό, συσπειρωνόμασταν και δίναμε τα πάντα, αυτό έγινε και σήμερα.

Δεν είναι εύκολο να παίζουν και οι 12 αλλά σήμερα ήμασταν 11 και το ροτέισον βγήκε πιο εύκολα! Πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Δεν μπορώ να πω αν αδικώ τον εαυτό μου, στο μυαλό μου έχω πώς να βοηθήσω την ομάδα, άλλες φορές μου βγαίνει άλλες όχι.

Η φιλοσοφία του κόουτς είναι να διαβάζουμε τις άμυνες, θα χρειαστούν όμως και τα μεγάλα σουτ όπως του Κώστα σήμερα. Όλα τα παιδιά, έχουν αφομοιώσει αρκετά πράγματα από τη φιλοσοφία του κόουτς. Κάναμε κακό ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό, θέλουμε βελτίωση και περιμένουμε τον Ρόμπερτς και τον Βασίλη. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι πρόεδροι είναι τρομερή, προσπαθώ να τους το ανταποδώσω. Δεν με γεμίζει άγχος αυτό, δουλεύω πολύ και θέλω να κερδίζει η ομάδα».

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ