EUROLEAGUE

Αγγελόπουλος: "Παραμιλάει όλη η Ευρώπη"

Αγγελόπουλος: "Παραμιλάει όλη η Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Νότη Ψιλόπουλο για τη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Η ικανοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά το "διπλό" στη Βαρκελώνη ήταν μεγάλη. Και φάνηκε από τις δηλώσεις του, λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα.

Βαρκελώνη, αποστολή: Νότης Ψιλόπουλος

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη νίκη του στη Βαρκελώνη: "Ήταν εντυπωσιακή και φανταστική η εμφάνιση της ομάδας μας. Παραμιλάει όλη η Ευρώπη".

Για τα κλειδιά της νίκης: "Αυταπάρνηση και πάθος σε κάθε φάση. Γινόταν χαμός για κάθε μπάλα. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο".

Για τη συνέχεια της σειράς: "Είναι πολύ πιο δύσκολα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα στο ΣΕΦ, γιατί η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες".

Για την εξαιρετική απόδοση του Πρίντεζη: "Είναι ό, τι καλύτερο έχουμε δει από τον Γιώργο. Ήταν μαγικός, καταπληκτικός. Βέβαια, όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα".

Για την κακήεικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς της Βαρκελώνης: "Ήταν μαγική εικόνα η εμφάνιση στο πρώτο ματς. Έχουμε δείξει ποιοι είμαστε τη φετινή χρονιά, πετυχαίνοντας νίκες εντός και εκτός έδρας, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Δεν ήταν αυτή η κατάσταση. Ήταν σίγουρα μαγική εικόνα το πρώτο ματς".

Για το μήνυμά του προς του φιλάθλους του Ολυμπιακού ενόψει των αγώνων στο ΣΕΦ: "Γεμάτο γήπεδο, φωνή και όλοι δίπλα στην ομάδα. Πρέπει να είναι περήφανοι γι' αυτό που βλέπουν και στις χαρές, αλλά και στις λύπες. Όλη η Ευρώπη είναι περήφανη γι' αυτό που είδε σήμερα. Οι Ισπανοί περιμένουν να ζητήσουν αυτόγραφα από τους παίκτες του Ολυμπιακού έξω από τα αποδυτήρια, παρά την ήττα της ομάδας τους".

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε αποκλειστικά στον Sport24 Radio και στον Νότη Ψιλόπο...

Posted by SPORT 24 Radio on Friday, 17 April 2015
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ