EUROLEAGUE

Αγγελόπουλος: "Σκέφτομαι τη Μαδρίτη!"

Αγγελόπουλος: "Σκέφτομαι τη Μαδρίτη!"

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 500 ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και βράβευσε έξι παίκτες "θρύλους" σε μια όμορφη και ιστορική βραδιά, όπως την χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Το ματς με τη Μάλαγα είχε ιδιαίτερη σημασία για την ιστορία του Ολυμπιακού, αφού οι Πειραιώτες συμπλήρωσαν 500 συμμετοχές στην Euroleague και το Κύπελλο Πρωταθλητριών κόντρα στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος τίμησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης έξι ζωντανούς "θρύλους" της ομάδας, παραδίδοντας τιμητική πλακέτα στους Αλέκο Σπανουδάκη, Θόδωρο Βαμβακούση, Βασίλη Φασιλή, Γιάννη Μεϊμάρη, Μανώλη Καζανίδη και Θύμιο Φιλίππου οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν

"Είναι καλό οι νέες γενιές να γνωρίζουν το παρελθόν. Έρχεται κόσμος στο γήπεδο που δεν γνωρίζει την ιστορία της ομάδας και είναι καλό να το μαθαίνει. Οι παίκτες, όταν παίζουν, δεν σκέφτονται τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Πάντα αυτά τα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα. Τα καταφέραμε με σταθερά καλή άμυνα, απλά στην αρχή δεν μπήκαν κάποια σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα να πάρουν το ματς. Ο κόσμος (όσοι έρχονται που δεν είναι μικρός αριθμός) πλέον ενισχύει την ομάδα, όταν κολλάει. Ήταν μια πολύ όμορφη και ιστορική βραδιά. Εγώ σκέφτομαι τη Μαδρίτη, αλλά μου έχουν πει να μη μιλάω για αυτά πριν τα προημιτελικά" εξήγησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ