EUROLEAGUE

Αγγελόπουλος: "Όταν μας ανακοινωθεί, θα το δούμε για ΣΕΦ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε για πρώτη φορά επίσημη θέση για το γήπεδο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Τι είπε στην κάμερα της ΕΡΤ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν στο Βελιγράδι, πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ. Και ανάμεσα σε όλα τα άλλα, αναφέρθηκε στο ΣΕΦ και στην πρόθεση της πολιτείας να το δώσει στους ερυθρόλευκους... Απ ό,τι φάνηκε όμως ακόμα υπάρχει πολύ μέλλον γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

" Η Πολιτεία έχει κάποιες σκέψεις. Οταν μας ανακοινωθούν θα το σκεφτούμε και συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα θα το δούμε", είπε ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ και συνέχισε: " Είναι πολύ μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα που είχε 20.000 κόσμο, αλλά πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Θύμισε Κωνσταντινούπολη και ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται. Προηγείται το ματς με την Ρεάλ. Ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει την Ρεάλ. Το καλάθι του Πρίντεζη πάντως θύμισε Κωνσταντινούπολη".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμπλήρωσε ότι " είχαμε τραυματισμούς, αλλά η ομάδα έδειξε πως πάντα κάποιος βγαίνει μπροστά. Είναι σημαντικό και το τρίποντο του Πρίντεζη. Θύμισε αγώνα πλέι οφ" και πρόσθεσε: " Τα μυστικά της καλής πορείας είναι πολλά. Κάποια στιγμή θα τα αναλύσουμε. Δεν είναι μόνο ο Ελληνας προπονητής και οι Ελληνες παίκτες. Ο ελληνικός κορμός είναι σημαντικός, αλλά και ο Γκριν έβγαλε την πάσα στον Πρίντεζη. Το μυστικό είναι και στο πώς δένουν, δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ ξένων κι Ελλήνων. Μαζί με τον Παναγιώτη έχουμε πετύχει κάτι εκπληκτικό. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Εuroleague τα τελευταία 8 χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει".

Και κατέληξε αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι: " Δεν μπορώ να πω ότι ζήλεψα. Ηταν εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα. Βοηθάει και το γήπεδο, όπου θα γίνει το F4 του 2018. Μακάρι να είμαστε εδώ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ