EUROLEAGUE

"Απολαμβάνοντας το παιχνίδι"

"Απολαμβάνοντας το παιχνίδι"

Ο "άσος" της Νίζνι Νόβγκοροντ γράφει το δικό του μπλογκ και μοιράζεται με τους θαυμαστές και τους οπαδούς του τις σκέψεις του και τα νέα της ομάδας του.

Επιμέλεια: Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ο Τέιλορ Ρότσεστι έχει πλήρη επίγνωση, ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Μεγαλώνοντας ονειρευόταν να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ στην Ευρώπη. Επίσης, ονειρευόταν να γίνει ιδιοκτήτης της δικής του ετικέτας ρούχων.

Τώρα ο Ρότσεστι είναι ένα αστέρι της Euroleague με την Νίζνι Νόβγκοροντ και είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας "Rock out be you". Θα μας πει τα πάντα για την ομάδα του και θα μας εκπλήξει με κάποια τρελά σουτ στην πορεία.

"Μόλις γύρισα σπίτι μετά από ένα μακρύ ταξίδι από τη Σαρδηνία, στην Ιταλία. Οι εκτός έδρας νίκες στη Euroleague έφεραν μια νέα προοπτική και μια θετική αίσθηση στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Με ένα δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε τέσσερα από τα έξι πρώτα παιχνίδια μας στην έδρα μας. Ως νεοφώτιστοι στη Euroleague, με τη Νίζνι Νόβγκοροντ θα πρέπει να αισθανόμαστε υπέροχα με ρεκόρ 3-3. Το καλύτερο πράγμα του να βρίσκεσαι εδώ είναι ότι περιμέναμε να είμαστε εδώ, και δεν είμαστε ικανοποιημένοι ακόμη με τα αποτέλεσματά μας. Είναι πάντα διασκεδαστικό να είσαι το αουτσάιντερ, αλλά θα πρέπει να παίξουμ κάθε παιχνίδι με αυτή τη νοοτροπία. Ο προπονητής μας, μας πιέζει να το καταλάβουμε αυτό? πρέπει να παίξουμε σκληρότερα και εξυπνότερα από τους αντιπάλους μας.

Όλα ξεκίνησαν με μια εκτός έδρας νίκη στο Καζάν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού στη VTB League. Μείναμε επιπλέον δύο ημέρες στην ίδια πόλη για να παίξουμε ξανά μαζί τους στη Euroleague. Κερδίζοντας εκτός έδρας μία τόσο ταλαντούχα ομάδα μας έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν πραγματικά. Στη συνέχεια πηγαίνοντας για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σάσαρι, ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε ακόμα πιο σκληρά και να μην ξεχνάμε ότι θα πρέπει να έχουμε πάντα τη νοοτροπία του αουτσάιντερ . Νομίζω πως η Σάσαρι είναι ένα περιβάλλον που όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να παίξουν. Είναι ένα μικρό γυμναστήριο, αλλά γίνονται πολύ δυνατοί με τους πιστούς και εκπληκτικούς οπαδούς τους. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι και τυχεροί που φύγαμε από αυτό το μέρος με μία νίκη.

Όντας με Νίζνι την περασμένη σεζόν, πολλοί άνθρωποι δεν περιμένουν από εμάς να τα πάμε τόσο καλά. Έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια. Αυτό έδωσε στην ομάδα και στους παίκτες μας, μεγάλη αυτοπεποίθηση και εμπειρία με αυτά που έχουμε πραγματοποιήσει σε αυτή τη σεζόν. Πολλά από τα παιχνίδια έχουν αυτή τη σεζόν έχουν κριθεί στο τέταρτο δεκάλεπτο, και η ομάδα μας παίζει ακόμη πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό το μήνα έχουμε δείξει ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε πολύ υψηλό επίπεδο, και νομίζω ότι είναι επειδή έχουμε διαφορετικούς παίκτες, οι οποίοι επιταχύνουν για εμάς κάθε παιχνίδι. Ο Κοστόβ μας έδωσε τεράστιο αέρα στα παιχνίδια μας στο Καζάν, ελέγχοντας το παιχνίδι και μοιράζοντας ασίστ, ενώ η επιστροφή του Κίνσεϊ μετά από μόλις μια ή δύο εβδομάδες εκτός μας έχει δώσει ισορροπία.

Θα μπορούσα να γεμίσω σελίδες μιλώντας για κάθε παίκτη της ομάδας ξεχωριστά και πόσο σημαντικοί ήταν, το οποίο είναι μέρος της επιτυχίας μας? μια ομάδα, στην οποία δουλεύουν όλοι μαζί και παίζει ο ένας για τον άλλον είναι μια επικίνδυνη ομάδα για να παίξεις μαζί της ως αντίπαλος. Έχουμε ακόμα τους τραυματισμούς και τις ελλείψεις μας, ερχόμαστε από ήττες στη Μαδρίτη και στο Κάουνας , αλλά αυτό είναι μέρος της διαδικασίας. Δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε τίποτα, εκτός από το να βελτιωνόμαστε και να μάθουμε από τα λάθη μας. Είμαστε ακόμη οι νεοφώτιστοι στη Euroleague, αλλά δεν σκοπεύουμε να παίξουμε έτσι. Τα επόμενα δύο παιχνίδια για μας είναι ενάντια σε αυτές τις δύο ομάδες που μας έχουν "κεράσει" τις μεγαλύτερες ήττες μας , οπότε ελπίζουμε να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί και ότι έχουμε γίνει καλύτερη ομάδα βδομάδα με τη βδομάδα.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα blog, και έχω κληθεί να μιλήσω για την ομάδα, θα προδώσω το μυστικό όπλο για την πρόωρη επιτυχία μας. Απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που ήρθα πίσω στη Νίζνι ήταν η ιδέα της απόλαυσης του παιχνιδιού του μπάσκετ, εντός και εκτός παρκέ. Προπονητές και παίκτες έχουν δημιουργήσει εδώ ένα περιβάλλον με μεγάλο ανταγωνισμό, στην πράξη, απολαμβάνοντας όμως τη διαδικασία. Κάνει πολύ κρύο εδώ, οπότε είμαι χαρούμενος που παίζω ένα άθλημα εσωτερικού χώρου, και το απολαμβάνω κάθε μέρα. Είμαι ευλογημένος που παίζω το παιχνίδι που αγαπώ.

Σας ευχαριστώ που με διαβάζετε, και ακολουθήστε με για περισσότερες ειδήσεις και νέα από την ομάδα μου στα δικά μου κοινωνικά μέσα δικτυωσής. Κάποια μεγάλα πλάνα με τεχνάσματα έρχονται σε Instagram και τουίτερ.

Μέχρι την επόμενη φορά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ