EUROLEAGUE

Από το Ντάλας... στο Νόβγκοροντ ο Μέκελ

Nov 30, 2013; Dallas, TX, USA; Dallas Mavericks point guard Gal Mekel (33) brings the ball up court during the game against the Minnesota Timberwolves at the American Airlines Center. The Timberwolves defeated the Mavericks 112-106. Mandatory Credit: Jerome Miron-USA TODAY Sports
Nov 30, 2013; Dallas, TX, USA; Dallas Mavericks point guard Gal Mekel (33) brings the ball up court during the game against the Minnesota Timberwolves at the American Airlines Center. The Timberwolves defeated the Mavericks 112-106. Mandatory Credit: Jerome Miron-USA TODAY Sports JEROME MIRON-USA TODAY SPORTS

Ο Γκαλ Μέκελ θα ενισχύσει τη Νίζνι Νόβγκοροντ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, μιας και η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Το όνομα του Γκαλ Μέκελ βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στην αγορά, με αρκετές ευρωπαϊκές να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Πρώτη και καλύτερη η Ούνικς Καζάν , που τον έβαλε στο "στόχαστρό" της, μετά την αποχώρηση του Νίκου Ζήση. Ομοίως και η Αρμάνι Μιλάνο. Αυτή που κέρδισε εν τέλει, την υπογραφή του Ισραηλινού πόιντ γκαρντ ήταν η Νίζνι Νόβγκοροντ.

Η ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις ανακοίνωσε τη μεταγραφή του πρώην παίκτη των Ντάλας Μάβερικς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Όπως αναφέρεται μάλιστα στην επίσημη εξαγγελία των Ρώσων, το ντεμπούτο του έχει δρομολογηθεί για την 1η Μαρτίου και τον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Τουτέστιν, η Νίζνι θα παραταχθεί ως έχει στο πρώτο παιχνίδι του β' γύρου του Top 16, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στη Νίζνι. Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στην Euroleague φέτος και είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος της. Γνωρίζω τον κόουτς Άιναρς Μπαγκάτσκις. Ίσως ήταν ο βασικότερος λόγος που επέλεξα να έρθω στο Νόβγκοροντ. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτη της ρωσικής ομάδας, ο Γκαλ Μέκελ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ