EUROLEAGUE

Μακσβίτις: ''Φαβορί ο Ολυμπιακός''

Μακσβίτις: ''Φαβορί ο Ολυμπιακός''

Η Νεπτούνας προέρχεται από την πρώτη της νίκη στην Euroleague και πλέον στρέφεται στο ματς με τον Ολυμπιακό ενώ ο κόουτς Κάζις Μακσβίτις εξήγησε ότι οι τίτλοι των Πειραιωτών επιβεβαιώνουν τη δύναμή τους, ως ομάδα!

Η Νεπτούνας πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Euroleague επί του Ερυθρού Αστέρα και αύριο (31/10, 20:00) θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι όπου οι Πειραιώτες είναι το φαβορί σύμφωνα με τον Κάζις Μακσβίτις.

Η Super BasketBall αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε θα είναι μαζί σας με όλο το τρίτο ημίχρονο και ανάλυση της αναμέτρησης. Παρουσιάζουν οι Μάνος Μίχαλος, Στέφανος Τριαντάφυλλος. Μαζί τους οι Γιάννης Φιλέρης, Τάσος Μαγουλάς, Νίκη Μπάκουλη, Παντελής Διαμαντόπουλος και Γιάννης Ντεντόπουλος.

Ο κόουτς της Νεπτούνας ανέφερε με αφορμή την αναμέτρηση με τους ''ερυθρολεύκους'': ''Η δύναμη του Ολυμπιακού ως ομάδα επιβεβαιώνεται από τους τίτλους του. Έχουν κερδίσει όλους τους αγώνες μέχρι στιγμής στην Euroleague και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας''.

Γκαϊλιους: ''Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Σπανούλης''

Από την πλευρά του, ο Ντεϊβίντας Γκαϊλιους πρόσθεσε: ''Ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην Euroleague, φέτος. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο καλύτερός τους παίκτης και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να έλθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν. Το χρειαζόμαστε''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ