EUROLEAGUE

Ντάνιελς: ''Θα ήταν αλλιώς αν...''

Ντάνιελς: ''Θα ήταν αλλιώς αν...''

Η Ναντέρ έχασε στην ισοβαθμία την πρόκριση στο TOP-16 ενώ ο Γουίλ Ντάνιελς έκανε τον απολογισμό των πρωταθλητών Γαλλίας στην Euroleague, μιλώντας για τις τεράστιες νίκες και την ήττα που, εν τέλει, κόστισε.

Η απρόσμενη νίκη της Παρτίζαν στην Κωνσταντινούπολη άλλαξε τις ισορροπίες στη ''μάχη'' για την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Ναντέρ.

Οι Γάλλοι αποκλείστηκαν, εν τέλει, στην ισοβαθμία με την Παρτίζαν ενώ ο Γουίλ Ντάνιελς παραδέχτηκε πως τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά αν η Ναντέρ έφευγε με το ''διπλό'' από το Κίεβο και τον αγώνα με την Μπουντιβέλνικ.

''Άν είχαμε κερδίσει την Μπουντιβέλνικ στο Κίεβο, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Όπως και να 'χει, δεν μετανιώνουμε για κάτι! Είχαμε μια τεράστια ευκαιρία να παίξουμε στην Euroleague και προσπαθήσαμε να το απολαύσουμε. Όλοι κάνουν λάθη, έτσι κι εμείς οφείλουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να συνεχίσουμε. Πετύχαμε τεράστιες νίκες όπως αυτή στη Βαρκελώνη, κερδίσαμε την Μπουντιβέλνικ στην έδρα μας, κερδίσαμε την Παρτίζαν. Κανείς δεν μπορεί να μας... κλέψει αυτές τις νίκες. Κάναμε καλή δουλειά! Πλέον ακολουθεί το EuroCup. Έχω αγωνιστεί σε αυτή τη διοργάνωση με τη Ρίγα και ξέρω ότι θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ