EUROLEAGUE

Ή ΤΟΡ16 ή au revoir

Ή ΤΟΡ16 ή au revoir

Την ερχόμενη εβδομάδα, η Ναντέρ θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα προκριθεί στο ΤΟΡ16 και αν θα συνεχίσει να απολαμβάνει τον Αλί Τραορέ στο ρόστερ της. Για αυτά, θα χρειαστεί νίκη επί της Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ.

Έτσι όπως ήλθαν τα πράγματα (με την Παρτίζαν), η Ναντέρ έχει μόνο μια επιλογή, αν θέλει να εμφανιστεί στο ΤΟΡ16 της Euroleague: να νικήσει τη Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ (19/12, 22.00).

Κάτι που δεν το λέτε και "παιχνιδάκι", αλλά μετά την ήττα των Τούρκων από τους Σέρβους, όλα πια θεωρούνται πιθανά. Τουλάχιστον στο μυαλό των Γάλλων, που έχουν και ένα επιπλέον άγχος.

Ο Αλί Τραορέ φέρεται να τους έχει ενημερώσει ότι θα μείνει στο ρόστερ τους, μόνο σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συμβόλαιο που τον δένει με τη Ναντέρ, έως τον Ιούνιο του 2014, αλλά έχει γίνει συμφωνία κυρίων, την οποία επιβεβαίωσε ο κόουτς Πασκάλ Ντοναντιέ, στο Catch and Shoot: " Μόνο στην περίπτωση που αποκλειστούμε από το ΤΟΡ16, έχουμε συμφωνήσει να του δώσουμε το ελεύθερο να δεχθεί προσφορές από ξένες ομάδες και αν προκύψει κάποια πολύ καλή ευκαιρία, να φύγει".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ