EUROLEAGUE

Χωρίς Μπόλντεν με Ολυμπιακό η Μακάμπι

Χωρίς Μπόλντεν με Ολυμπιακό η Μακάμπι
EUROLEAGUE

Στο ΣΕΦ δοκιμάζεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ (16/01, 21:00), με τον coach Σπάχια να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζόνα Μπόλντεν, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς με τη Μπάμπεργκ.

Εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (16/01, 21:00), συνεχίζει η Μακάμπι Τελ Αβίβ τις υποχρεώσεις της στη EuroLeague. Ο coach Σπάχια θα έχει μαζί του στη 12άδα τον Νόρις Κόουλ (γκαρντ), ο οποίος ήταν στα πιτς τις τελευταίες εβδομάδες, δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος, η κατάσταση του, όμως, έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση.

Αντίθετα, ο έμπειρος τεχνικός της Μακάμπι θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Τζόνα Μπόλντεν, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο 90-88 επί της Μπάμπεργκ την προηγούμενη εβδομάδα. Η απουσία του 22χρονου φόργουορντ (2.08 μέτρα) κρίνεται σημαντική, καθώς πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται κοντά στα 20 λεπτά κατά μέσο όρο στη EuroLeague, με μέσο όρο 6.6 πόντους και 5.8 ριμπάουντ.

Από εκεί και πέρα, τα νέα είναι ευχάριστα αναφορικά με τον ΝτεΣον Τόμας (φόργουορντ), ο οποίος έχει επιστρέψει κανονικά... Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ρεκόρ 9-8 στη EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο 12-5.

Photo Credits: EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ