EUROLEAGUE

Τραυματίστηκε ο Οχαγιόν, χάνει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Maccabi Tel Aviv's Yogev Ohayon, left, drives to the basket as Branko Lazic of Red Star tries to block him during their Euroleague basketball match in Belgrade, Serbia, Thursday, Dec. 15, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic)
AP Photo/Darko Vojinovic AP

Η Μακάμπι ανακοίνωσε ότι ο Γιογκέβ Οχαγιόν τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για 3 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Χωρίς τον Γιογκέβ Οχαγιόν θα παραταχθεί η Μακάμπι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 6 Απριλίου για την 30η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ισραηλινός γκαρντ της "Ομάδας του Λαού" υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα Πρωταθλήματος με την Χαποέλ Χολόν (ήττα με 80-79 για τη Μακάμπι), με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία περίπου τριών εβδομάδων από τα παρκέ, κοινώς δεν γίνεται να προλάβει ούτε με θαύμα τον αγώνα με τους "πράσινους".

Την φετινή σεζόν ο Οχαγιόν έχει 5.3 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ