EUROLEAGUE

Σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα η Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - MACCABI TEL AVIV (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - MACCABI TEL AVIV (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιφτάκ Ζιβ είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν έντονα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, την ώρα που ο κόσμος της ισραηλινής ομάδας έστειλε μήνυμα... απογοήτευσης στο παιχνίδι με την Ιρόνι Ναχαρίγια.

Το παιχνίδι με την Μπασκόνια (29/3, 22:00) είναι το σημαντικότερο της σεζόν για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού η ήττα σηματοδοτεί τον αποκλεισμό της από τα playoffs της EuroLeague. Ο Νέβεν Σπάχια αντιλαμβάνεται πλήρως την κρισιμότητα της αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για "τελικό" μετά το φινάλε του παιχνιδιού με την Ιρόνι Ναχαρίγια (95-86).

Εκεί όπου, εκτός των άλλων, το βλέμμα της "ομάδας του λαού" ήταν στραμμένο στον Γιφτάκ Ζιβ των φιλοξενούμενων. Ο 23χρονος πλεϊμέικερ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετρώντας 7.5 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1.1 κλέψιμο κατά μέσο όρο.

Από την στιγμή μάλιστα που στη χθεσινή αναμέτρηση είχε 23 πόντους (με 4/7 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 3/5 βολές), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα υπήρχε ένας λόγος παραπάνω για να ασχοληθούν μαζί του οι άνθρωποι των γηπεδούχων. Όπως παραδέχθηκε μάλιστα αξιωματούχος της Μακάμπι " είναι ένας παίκτης με μεγάλη προοπτική και ενδιαφέρον, σίγουρα υπάρχει στον ορίζοντα η πιθανότητα απόκτησής του το καλοκαίρι".

Παρεμπιπτόντως, ο προβληματισμός εξακολουθεί να υφίσταται στο "στρατόπεδο" της "ομάδας του λαού" μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods, με την παρουσία μόλις 3.166 φιλάθλων να αποτελεί την απόδειξη πως ο κόσμος της έχει απογοητευτεί αρκετά, από την στιγμή που η πρόκριση στα playoffs της EuroLeague μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ