EUROLEAGUE

Πίσω στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Τάιους

Πίσω στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Τάιους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρόσληψη του Νέβεν Σπάχια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, η ουσία όμως είναι πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά: "έκλεισε" τον Άλεξ Τάιους -για αρχή. Προετοιμάζεται το έδαφος για το reunion της ομάδας που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης το 2014!

Ο Τζον Ντιμπαρτολομέο ήταν ο πρώτος παίκτης που ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον Άλεξ Τάιους να είναι ο δεύτερος! Ο έμπειρος σέντερ υπέγραψε το βράδυ της Πέμπτης (22/6) διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την "ομάδα του λαού", εκεί όπου πανηγύρισε την κατάκτηση της Turkish Airlines EuroLeague πριν από τρία χρόνια.

Μετά από σύντομο πέρασμα από Αναντολού Εφές και Γαλατάσαραϊ, πήρε την απόφαση της επιστροφής στη Menora Mivtachim Arena, για να συναντήσει τον Νέβεν Σπάχια, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ισραηλινής ομάδας -μέχρι το 2020. Η επιστροφή του Άλεξ Τάιους στην "ομάδα του λαού" δεν πρόκειται να είναι η μοναδική πάντως, αφού οι διοικούντες τον σύλλογο κάνουν συντονισμένες προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Ταϊρίς Ράις.

Ο βραχύσωμος πλεϊμέικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, η οποία όμως δείχνει διάθεση να τον αφήσει ελεύθερο. Απέκτησε ήδη τον Τομά Ερτέλ, κι είναι προ των πυλών μίας ακόμη κίνησης στο "1", που θα καθιστά τον MVP του Final Four του 2014 περιττό.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ