EUROLEAGUE

Ο Πάργκο είναι σε έκσταση

Ο Πάργκο είναι σε έκσταση

Η επιθυμία του Τζέρεμι Πάργκο να επιστρέψει στη Μακάμπι ήταν τέτοια, που άφησε χρήματα στην ΤΣΣΚΑ, για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την "ομάδα του λαού". Οι πρώτες δηλώσεις, μετά την επιστροφή.

Βάσει του συμβολαίου που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2013, με την ΤΣΣΚΑ, ο Τζέρεμι Πάργκο επρόκειτο να λάβει από την "ομάδα του στρατού" το ποσό του 1.8 εκάτ. δολ., για τη σεζόν 2014-15 (σε αυτά δεν περιλαμβάνονταν τα χρήματα του ατζέντη, του σοφέρ, του σπιτιού, του αυτοκινήτου και των λοιπών ανέσεων που παρέχουν οι Ρώσοι).

Όταν προέκυψε το έντονο ενδιαφέρον της Μακάμπι, ο Αμερικανός γκαρντ άρχισε τις διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ και η χρυσή τομή βρέθηκε στις 600.000 δολ, όπως ενημερώνει το sport-express.ru.

Αυτό που είχε να πει στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη διετή συμφωνία με τους πρωταθλητές Ευρώπης ήταν " είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω, που θα παίξω για τους ίδιους φαν, που θα ξαναγίνω μέλος αυτού του οργανισμού. Ελπίζω να επιτύχουμε εκπληκτικά πράγματα. Πάντα ήξερα ότι θα επιστρέψω. Θέλαμε πάρα πολύ και οι δυο πλευρές την επανένωση".

Τον ρώτησαν αν μπορεί να ηγηθεί της ομάδας, μετά την απώλεια των Χίκμαν και Ράις. Απάντησε " θέλω να περπατήσω στο δρόμο των παιδιών που οδήγησαν πέρυσι την ομάδα στην κορυφή. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως είμαι μόνο ένας άνθρωπος και το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Επικρατούμε όλοι μαζί και χάνουμε όλοι μαζί. Ελπίζω ότι... οι νίκες θα είναι περισσότερες".

Αυτή τη φορά δεν θα παίξει για τον Ντέιβιντ Μπλατ (" πήρε ό,τι άξιζε. Είναι εκπληκτικό αυτό που του συνέβη. Έχει τον καλύτερο αθλητή του κόσμου υπό τις οδηγίες του. Του εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα"), αλλά για τον Γκάι Γκούντες. " Πάντα ήταν καλός μαζί μου, πάντα μου μιλούσε κοιτώντας με στα μάτια. Την προηγούμενη φορά που ήμουν στη Μακάμπι, ήταν ασίσταντ. Γνωριζόμαστε. Ομολογώ ότι τα τελευταία χρόνια ωρίμασα ως άνθρωπος και ως παίκτης, κάτι που υποθέτω συνέβη και με τον Γκάι".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ