EUROLEAGUE

Ο Περπέρογλου "σκότωσε" τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα 3.8''

Ο Περπέρογλου "σκότωσε" τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα 3.8''

Ο Στράτος Περπέρογλου σκόραρε για τρεις στα 3.8'' για το τέλος του αγώνα και χάρισε στη Χαπόελ Ιερουσαλήμ την εκτός έδρας νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (82-81) στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στη Winner League (VIDEO).

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στη Winner League κρίθηκε από ελληνικά χέρια, αυτά του Στράτου Περπέρογλου. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που πήρε την ευθύνη για τη Χαπόελ Ιερουσαλήμ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο φινάλε.

Με 3.8'' για το τέλος, κι ενώ η ομάδα του βρισκόταν στο -2, ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων και χάρισε τη νίκη στους "κόκκινους" (82-81). Ο διεθνής φόργουορντ είχε 9 πόντους (με 3/5 τρίποντα) στην αναμέτρηση, μαζί με 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 ασίστ για να αποδειχθεί καθοριστικός στην εκπνοή, την ώρα που ο Τζερόμ Ντάισον έκανε την υπόλοιπη δουλειά με τους 24 πόντους που είχε στο παιχνίδι.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Άλεξ Τάιους (18 πόντους, 9 ριμπάουντ) και ο ΝτεΣον Τόμας (12 πόντοι) πάλεψαν, μαζί με τον Μάικλ Ρολ (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ), αλλά για μια ακόμη φορά... κάτι έλειπε στην "ομάδα του λαού".

Το τρίποντο της νίκης από τον Στράτο Περπέρογλου:

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ