EUROLEAGUE

Ο Πάργκο "έκραξε" τη Μακάμπι

Ο Πάργκο "έκραξε" τη Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι διατεθειμένη να "χρυσώσει" τον Μάικ Τζέιμς για να τον κάνει δικό της, γεγονός που έφερε την αντίδραση του Τζέρεμι Πάργκο. Ο βραχύσωμος γκαρντ "έκραξε" την πρώην ομάδα του στο Twitter.

Για μια ακόμη φορά, τα social media αποτέλεσαν πεδίο... εκτόνωσης για έναν παίκτη. Ο Τζέρεμι Πάργκο δεν άντεξε με αυτά που διάβαζε για τη Μακάμπι, κι είπε να κράξει -για να το βγάλει από μέσα του. Ο βραχύσωμος γκαρντ, που έκλεισε τη χρονιά στη Menora Mivtachim Arena, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: " Συγχαρητήρια στη Μακάμπι για τις μεγάλες μεταγραφές και τις προσφορές που κάνει. Μην με πάρετε τηλέφωνο, όταν με χρειαστείτε ξανά"!

Ο Πάργκο "έκραξε" τη Μακάμπι

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Ισραήλ, πιθανότερη αφορμή για την έκρηξή του είναι το ποσό που γράφτηκε ότι προσφέρει η ομάδα του Νέβεν Σπάχια στον Μάικ Τζέιμς . Πέραν τούτου, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τζέρεμι Πάργκο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου στη Winner League, δεδομένου ότι είχε 12.5 πόντους, 8 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα playoffs.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ