EUROLEAGUE

Ο Μπλατ παρακολούθησε τη νίκη της Μακάμπι

Ο Μπλατ παρακολούθησε τη νίκη της Μακάμπι

Ο Ντέιβιντ Μπλατ συντονίστηκε με τις εξελίξεις στην Μenora Mivtachim Arena (γνωστή ως Nokia Arena ή Γιαντ Ελιάου), για να παρακολουθήσει τη νίκη της Μακάμπι επί της Ρεάλ. Διαβάστε τι είχε να πει.

Αυτή η βραδιά (η πέμπτη αγωνιστική του ΤΟΡ16) δεν ήταν σαν τις άλλες για την "ομάδα του λαού", καθώς συνάντησε την ομάδα... πάνω στην οποία πάτησε πέρυσι, για να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης. Σίγουρα το ματς της Πέμπτης (29/1) επουδενί μπορεί να συγκριθεί με τον τελευταίο τελικό της Euroleague, αλλά οι θύμησες είναι θύμησες και ο ευσυγκίνητος Μπλατ δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει το ματς με τη Ρεάλ , από το Κλίβελαντ. Ποιο ήταν το σχόλιο του, το οποίο διαβάσαμε στην sport5.co.il;

" Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι και μια τεράστια νίκη. Η Μακάμπι φάνηκε σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Γκούντες έχει κάνει την ομάδα να παίζει μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους και ελπίζω να συνεχίσουν κατά τον ίδιο τρόπο".

Ο κόουτς των Cavs στάθηκε στην παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο οποίος έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση στη Euroleague (17π., 8 ριμπ. σε 25' συμμετοχής), εξηγώντας ότι " αυτό ήταν το πιο ωραίο νέο για τη Μακάμπι. Πλέον ο "Σόφο" είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βρίσκεται πολλά λεπτά στο παρκέ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ