EUROLEAGUE

Ο Γκάουντλοκ μένει εκτός για 4 εβδομάδες

Ο νέος Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Άντριου Γκάουντλοκ, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 εβδομάδες και θα χάσει την πρεμιέρα της Euroleague λόγω τραυματισμού.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον επόμενο μήνα, θα χρειαστεί να ζήσει χωρίς το μεγάλο αστέρι της, τον Αμερικανό σκόρερ, Άντριου Γκάουντλοκ, καθώς τραυματίστηκε.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ, στο φιλικό παιχνίδι της Μακάμπι με την ΑΕΚ, χτύπησε στον μηρό και με την επιστροφή της ομάδας στο Ισραήλ, ο παίκτης πήγε για εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη στο συγκεκριμένο σημείο. Το ιατρικό-τιμ του συνέστησε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες και ο αθλητής θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος την σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας μέσο όρο 17 πόντους και 46.1% ποσοστό ευστοχίας από την περιφέρεια, θα αποτελέσει φέτος το μεγάλο επιθετικό όπλο της ομάδας του Ισραήλ. Θα χάσει όμως την πρεμιέρα της ομάδας του στην Euroleague, με τους "κίτρινους" να αντιμετωπίζουν στην Ιταλία την Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ