EUROLEAGUE

ΝτιΜπαρτολομέο: "Ένας από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague ο Καλάθης"

ΝτιΜπαρτολομέο: "Ένας από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague ο Καλάθης"
EUROLEAGUE

Ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο δήλωσε ενόψει του σημερινού (22/3) αγώνα της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό (21:05, LIVE Blog από το Sport24.gr) ότι ανυπομονεί να παίξει κόντρα στον Νικ Καλάθη, τον οποίο χαρακτήρισε έναν από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague.

Ο Νικ Καλάθης κάνει πράγματα και θαύματα φέτος, όντας ένας από τους βασικούς υποψήφιους για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι εξιτάρει τον Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, ο οποίος ενόψει του σημερινού (22/3) αγώνα με τον Παναθηναϊκό (21:05, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 28η αγωνιστική δήλωσε ότι ανυπομονεί να αντιμετωπίσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης.

" Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Καλάθης δεν είχε αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην EuroLeague, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και ανυπομονώ να παίξω εναντίον του" δήλωσε χαρακτηριστικά ο γκαρντ της Μακάμπι, πριν συμπληρώσει σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, αλλά και την συνέχεια της διοργάνωσης για την "ομάδα του λαού", που "καίγεται" για τη νίκη για να μείνει σε τροχιά playoffs:

" Είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Είναι τελευταίος εντός έδρας αγώνας μας για την κανονική περίοδο και θέλουμε να μπούμε δυνατά και να προσφέρουμε θέαμα στους φιλάθλους μας.Αν καταφέρουμε κερδίσουμε τα παιχνίδια που μας μένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, τότε θα μπούμε στα playoffs. Σε περίπτωση που τελικά συμβεί αυτό, τότε όλα θα είναι εντελώς διαφορετικά πλέον. Πρέπει να παίξουμε μέχρι τοτέλος και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ