EUROLEAGUE

Μέσα με Παναθηναϊκό ο Μίλερ

Μέσα με Παναθηναϊκό ο Μίλερ

Με τον Κουίνσι Μίλερ στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στον Παναθηναϊκό (6/4, 21:05), την ώρα που εκτός μάχης παραμένουν οι Γιογκέβ Οχαγιόν και Άντριου Γκάουντλακ.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία όμως θέλει να κλείσει με νίκη τη φετινή της περιπέτεια στην EuroLeague. Η ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της φέτος, αφού μετρά ίδιες νίκες και ήττες, απέναντι στο "τριφύλλι" όμως θέλει να σημειώσει μια μεγάλη -από ψυχολογικής άποψης- νίκη πριν επικεντρωθεί στα παιχνίδια του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν μάλιστα στη σύνθεσή τους για την αυριανή (6/4, 21:05) αναμέτρηση τον Κουίνσι Μίλερ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, δηλώνοντας "παρών" για το παιχνίδι με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Από την άλλη όμως, εκτός παραμένουν οι Γιογκέβ Οχαγιόν και Άντριου Γκάουντλακ, που εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν τεθεί εκτός rotation λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Εκτός όλων των άλλων, στο Ισραήλ αναφέρουν ότι ο Ντιόν Σίμσον αρνήθηκε πρόταση της "ομάδας του λαού" για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, την ώρα που ο Άλεξ Τάιους φέρεται να επιχειρεί να ρίξει γέφυρες επιστροφής στο Τελ Αβίβ με φόντο το φετινό καλοκαίρι.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ