EUROLEAGUE

Μαζεύει βαλίτσες ο Γκάουντλακ

Μαζεύει βαλίτσες ο Γκάουντλακ

Ο Ταϊρίς Ράις βρίσκεται προ των πυλών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, την ώρα που ο Άντριου Γκάουντλακ ετοιμάζει βαλίτσες για να αποτελέσει παρελθόν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ενδεχομένως η ομάδα που θα αλλάξει περισσότερο από κάθε άλλη εικόνα στο ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην Turkish Airlines EuroLeague.

Εν αναμονή της επισημοποίησης του "γάμου" με τον Νέβεν Σπάχια, ο Ταϊρίς Ράις βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην "ομάδα του λαού" , κάτι στο οποίο συνηγορούν οι μεταγραφικές κινήσεις της Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τομά Ερτέλ, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Σέιν Λάρκιν που έμεινε ελεύθερος από την Μπασκόνια.

Κάπως έτσι, ο Ταϊρίς Ράις περισσεύει από την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Σίτο Αλόνσο, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να επιθυμεί να επωφεληθεί από τις εξελίξεις. Παράλληλα όμως, παρελθόν από την "ομάδα του λαού" αναμένεται να αποτελέσει ο Άντριου Γκάουντλακ, ο οποίος επίσης δεν χωράει σε αυτό που έχει στο μυαλό του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Νέβεν Σπάχια.

Σύμφωνα με το Walla Sports , ο έμπειρος γκαρντ θα πει "αντίο" στο Τελ Αβίβ, παρά τη δική του σφοδρή επιθυμία να συνεχίσει στη Menora Mivtachim Arena.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ