EUROLEAGUE

"Ξέρει να διαχειριστεί την απουσία του Καλάθη ο Παναθηναϊκός"

"Ξέρει να διαχειριστεί την απουσία του Καλάθη ο Παναθηναϊκός"
FACEBOOK/MACCABI TEL AVIV BASKETBALL

Η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19/12, 21:15) δίχως τον Νικ Καλάθη, ωστόσο σύμφωνα με τον προπονητή των Ισραηλινών, αυτό δεν αλλάζει πολλά, καθώς οι "πράσινοι" ξέρουν να το διαχειριστούν.

Με ρεκόρ 7 νίκες και 5 ήττες, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ (19/12, 21:15, Novasports 1). Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί δίχως τον Νικ Καλάθη, ωστόσο ο Νέβεν Σπάχια τόνισε πως οι "πράσινοι" είναι ομάδα που ξέρει να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

" Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες τους. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς", δήλωσε αρχικά ο head coach της Μακάμπι.

" Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πνευματική μας αντιμετώπιση του ματς και τη συγκέντρωση που θα έχουμε. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ για 40 λεπτά, κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο με την ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω να δούμε την ομάδα βελτιωμένη σε αυτό το ματς. Κάθε φορά βλέπω και κάτι καινούργιο από τους παίκτες μου. Είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα στο παρκέ", συμπλήρωσε ο Σπάχια.

"Έχει εξαιρετικούς παίκτες ο Παναθηναϊκός"

Από τη μεριά του, ο Μάικλ Ρολ τόνισε: " Επικεντρωνόμαστε σε αυτά που κάνουμε σαν ομάδα. Φυσικά είναι ένας σπουδαίος παίκτης για τη EuroLeague και θα πρέπει κάποιοι άλλοι να βγουν μπροστά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς εξαιρετικούς παίκτες. Τα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς απλώς θα πρέπει να προσέχουμε το σώμα μας για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Προσωπικά, νιώθω πολύ καλύτερα. Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ και να κάνω τη θεραπεία που χρειαζόταν, ελπίζω να είμαι καλός στην επιστροφή μου".

O 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ συμπλήρωσε: " Μιλήσαμε για όσα κάναμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι και για όσα πρέπει να βελτιώσουμε. Ελπίζω αυτό να αποδειχτεί αρκετό. Είναι πολύ νωρίς, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και προσπαθούμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ