EUROLEAGUE

Κοντά σε Καλοϊάρο η Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΑΝΒΙΤ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - BANVIT (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΑΝΒΙΤ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - BANVIT (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζει να κινείται στην αγορά, με τον Άντζελο Καλοϊάρο να είναι κοντά σε συμφωνία για να αντικαταστήσει τον Τζόνα Μπόλντεν.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον Νέβεν Σπάχια να καταστρώνει τα πλάνα του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η απόκτηση του Κέντρικ Ρέι έκανε την αρχή για την "ομάδα του λαού", με εκείνη του Άντζελο Καλοϊάρο να αναμένεται να δώσει συνέχεια.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ φόρεσε φέτος τη φανέλα της Μπάνβιτ, με την οποία είχε 11.8 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League. Όπως αναφέρουν ισραηλινά δημοσιεύματα , οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για διετή συνεργασία, με τον έμπειρο παίκτη να αποτελεί επί της ουσίας τον αντικαταστάτη του Τζόνα Μπόλντεν.

Ο αθλητικός ψηλός μπορεί να μετακόμισε στη Menora Mivtachim Arena με εξαιρετικές συστάσεις, τις οποίες όμως δεν δικαίωσε. Έτσι, το συμβόλαιό του πρόκειται να λυθεί, με τον ίδιο να κάνει έτσι πιο... γρήγορα το βήμα για το ΝΒΑ (τα δικαιώματά του ανήκουν στους Sixers). Αν δεν βρεθεί θέση για εκείνον στη Philadelphia, τότε θα αναζητήσει άλλη ομάδα στην Ευρώπη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ