EUROLEAGUE

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ καταγγέλλει τα... fake news για Τρινκιέρι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS / ÔÑÉÍÊÉÅÑÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS / ÔÑÉÍÊÉÅÑÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για μια ακόμη φορά, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έσπευσε να διαψεύσει σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά για τον Αντρέα Τρινκιέρι και την πιθανότητα πρόσληψής του.

Μέχρι να τελειώσει η σεζόν, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα απασχολεί σχεδόν καθημερινά με όσα γίνονται στο... παρασκήνιο. Μετά το δημοσίευμα περί κακών σχέσεων του Νέβεν Σπάχια με τους παίκτες , με τον 55χρονο τεχνικό να... προκαλεί μάλιστα τη διοίκηση της "ομάδας του λαού", ήρθε ένα ακόμη. Που πήγε την κατάσταση ένα βήμα παρακάτω.

" Ο Αντρέα Τρινκιέρι είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ" ανέφερε το Walla!Sport. Η απάντηση από την πλευρά της "ομάδας του λαού" ήταν άμεση: Fake News! Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, η ισραηλινή ομάδα έσπευσε να διαψεύσει άμεσα τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον πρώην προπονητή της Μπάμπεργκ, κάνοντας λόγο για fake news που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Μην ξεχνάμε πως... στη μέση υπάρχει κι ο Νέβεν Σπάχια, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο, έναντι 750.000 δολαρίων.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ καταγγέλλει τα... fake news για Τρινκιέρι
TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ