EUROLEAGUE

Η Μακάμπι άφησε ελεύθερο τον Ουίμς

Η Μακάμπι άφησε ελεύθερο τον Ουίμς

Η Μακάμπι άφησε ελεύθερο τον Σόνι Ουίμς, κάτι που το ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος. Ο Αμερικανός κατηγορήθηκε πως αρνήθηκε να περάσει ντόπινγκ κοντρόλ, με τον ίδιο ακολούθως να τονίζει πως αυτό είναι ψέμα.

Παρελθόν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελεί και επίσημα ο Σόνι Ουίμς. Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος στην EuroLeague είχε μέσο όρο 11.6 πόντους, 3.4 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ σε 19 ματς, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ισραήλ.

Ο 30χρονος Αμερικανός φόργουορντ κατηγορήθηκε τις προηγούμενες μέρες πως αρνήθηκε να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ και υπήρξαν υπόνοιες πως έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών . Ο Σόνι Ουίμς τόνισε πως όλα αυτά ήταν ψέμματα και επεσήμανε την επιθυμία του να παραμείνει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μακάμπι.

Η ομάδα του Τελ Αβίβ, όμως, η οποία στην EuroLeague διανύει και μία προβληματική σεζόν (είναι στην 14η θέση με ρεκόρ 7-13), αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία της με τον Αμερικανό φόργουορντ. Στην ανακοίνωση της, μάλιστα, τονίζει πως "η απόφαση πάρθηκε από μία σειρά γεγονότων, που έχουν να κάνουν και με προσωπικά θέματα".

Να τονίσουμε πως ο Σόνι Ουίμς, με παρελθόν σε Ζάλγκιρις Κάουνας (2011-2012) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2012-2015), δεν έχει φέτος το δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη ομάδα που αγωνίζεται στην EuroLeague. Το 2014 είχε ψηφιστεί στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ