EUROLEAGUE

Για δύο χρόνια στη Μακάμπι ο Φαβεράνι

Για δύο χρόνια στη Μακάμπι ο Φαβεράνι

Βρέθηκε στο "στόχαστρο" αρκετών ομάδων της Euroleague, αλλά κατέληξε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Βίτορ Φαβεράνι είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της "ομάδας του λαού", με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα φορά μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ο Βίτορ Φαβεράνι, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Ισραήλ. Ο Βραζιλιάνος σέντερ αγωνιζόταν στο ΝΒΑ την τελευταία διετία, με τα χρώματα των Μπόστον Σέλτικς.

Το γεγονός πως δεν βρήκε όμως συμβόλαιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο τον έκανε να (ξανα)κοιτάξει προς την Ευρώπη. Κάπου εκεί προέκυψε το ενδιαφέρον της Μακάμπι, η οποία κέρδισε στη σχετική "κούρσα" τη Φενέρμπαχτσε. Σε ηλικία 27 ετών, ο ύψους 2μ10 σέντερ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ, με στόχο να ηγηθεί της φροντ λάιν των Ισραηλινών, που ψάχνουν την επιστροφή σε Final Four.

Στα... μέρη μας, έχει αγωνιστεί σε Ουνικάχα Μάλαγα (2006-'09), Σαραγόσα (2007-'08), Χιπούσκοα (2007-'08), Μούρθια (2009-'11) και Βαλένθια (2011-'13). Με την τελευταία έφτασε μάλιστα μέχρι τον τελικό του Eurocup το 2012.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ