EUROLEAGUE

Εχασε και από τη Γκαλίλ Γκιλμπόα η Μακάμπι

Εχασε και από τη Γκαλίλ Γκιλμπόα η Μακάμπι

Η Γκαλίλ Γκιλμπόα -10η στο ισραηλινό πρωτάθλημα- υποχρέωσε σε νέα ήττα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (80-77), η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Ο κατήφορος της Μακάμπι καλά κρατεί. Σε EuroLeague και ισραηλινό πρωτάθλημα. Την ίδια ημέρα που γινόταν γνωστό ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Αντριου Γκάουντλοκ , η Γκαλίλ Γκιλμπόα επικράτησε της Μακάμπι με 80-77 και υποχρέωσε την “ομάδα του λαού” στη δεύτερη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα τουΙσραήλ.

Αν και μόλις 10η στην κατάταξη, η Γκιλμπόα θα μπορούσε να έχει φτάσει πιο εύκολα στη δεύτερη φετινή νίκη της επί της Μακάμπι, καθώς είχε συνεχώς ένα προβάδισμα 7-10 πόντων που έφτασε μέχρι και τους 13 στην τέταρτη περίοδο (69-56). Η Μακάμπι κατάφερε όμως να ροκανίσει τη διαφορά μέχρι τον έναν πόντο (76-75) στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ στο φινάλε είχε και την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά το τρίποντο του Γκάι Πνίνι δεν βρήκε στόχο στην εκπνοή.

Οι Ραντ (17π.), Άιβερσον (13π.), Λάντεσμπεργκ (12π.), Πνίνι (11π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Μακάμπι, η οποία όμως παρά τη νέα ήττα της, παρέμεινε μόνη πρώτη στο ισραηλινό πρωτάθλημα, καθώς νωρίτερα η Ερτζελία έκανε νέα μεγάλη έκπληξη. Μία εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Μακάμπι, η Ερτζελία νίκησε και τη Χάποελ Χολόν εκτός έδρας με 59-55, κερδίζοντας μάλιστα στο συγκεκριμένο γήπεδο για πρώτη φορά έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια.

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 39-33, 55-49, 80-77

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ