EUROLEAGUE

"Έβρεξε" πρόστιμα στη Μακάμπι, μία αγωνιστική στον Κέιν

"Έβρεξε" πρόστιμα στη Μακάμπι, μία αγωνιστική στον Κέιν

H ήττα από την Χάποελ Χολόν θα στοιχίσει περισσότερο από ένα τρόπαιο σε κάποια από τα μέλη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς το... ξέσπασμα των Νέβεν Σπάχια, ΝτιΆντρε Κέιν, Νόρις Κόουλ και Άλεξ Τάιους μετά τον τελικό Κυπέλλου του Ισραήλ δεν έμεινε ατιμώρητο.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποχώρησε με πολλά παράπονα από την αναμέτρηση με την Χάποελ Χολόν και οι Νέβεν Σπάχια, ΝτιΆντρε Κέιν, Νόρις Κόουλ και Άλεξ Τάιους τιμωρήθηκαν για όσα ισχυρίστηκαν για τους διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου του Ισραήλ.

Η "ομάδα του λαού" μάλιστα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ΝτιΆντρε Κέιν για ένα παιχνίδι, καθώς στον 29χρονο γκαρντ επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 15.000 δολαρίων, ενώ αν μέσα στον επόμενο χρόνο υποπέσει σε παρόμοιο παράπτωμα, θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές.

Ο κόουτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νέβεν Σπάχια καλείται να βγάλει από την τσέπη του 8.000 δολάρια, ενώ τιμωρήθηκε επίσης και με μία αγωνιστική με αναστολή ενός χρόνου.

Ο Άλεξ Τάιους, ο οποίος είχε πετάξει και το μετάλλιό του σε έναν κάδο σκουπιδιών, τιμωρήθηκε με πρόστιμο (12.000) και μία αγωνιστική με αναστολή ενός χρόνου, ενώ πρόστιμο καλείται να πληρώσει και ο Νόρις Κόουλ (3.5000 δολάρια).

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ