EUROLEAGUE

Επίσημο: Στη Μακάμπι ο Σίμπσον

Επίσημο: Στη Μακάμπι ο Σίμπσον

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάιαμον Σίμπσον, λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντός της για τον 29χρονο φόργουορντ.

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις έκρινε επιτακτική τη μεταγραφική ενίσχυση εν όψει του τελευταίου κομματιού της σεζόν σε Winners League και EuroLeague, με τον Ντάιαμον Σίμπσον να "προσγειώνεται" στο Τελ Αβίβ. Ο 29χρονος φόργουορντ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μακάμπι, αποτελώντας μια ακόμη λύση για το καλάθι της "ομάδας του λαού", που πλέον μοιάζει αδύνατο να προλάβει τα playoffs της EuroLeague.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Νίμπουρκ, με την οποία είχε 9.9 πόντους και 6.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League. Αντιμετώπισε μάλιστα δις τον Άρη, μετρώντας 13 πόντους και 8 ριμπάουντ στο πρώτο παιχνίδι, ενώ σε αυτό του β' γύρου της regular season είχε 2 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Η μετακίνησή του στη Μακάμπι θα δώσει μια ακόμη λύση στον Άιναρς Μπαγκάτσκις για τη ρακέτα, αν και μοιάζει αδύνατο ο παίκτης να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15). Παρεμπιπτόντως, ο παίκτης αποχώρησε από τη Νίμπουρκ επειδή έληξε το συμβόλαιό του πριν από δύο εβδομάδες. Ποιος τον αντικατέστησε; Ο Κένι Χολ του Κοροίβου, ο οποίος θα κλείσει τη φετινή σεζόν στην Τσεχία, καλούμενος να "μπει" στα παπούτσια του νέου παίκτη της "ομάδας του λαού".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ