EUROLEAGUE

Επέστρεψε ο Ραντλ, φωτογραφήθηκαν οι... νέοι

Επέστρεψε ο Ραντλ, φωτογραφήθηκαν οι... νέοι

Ο Μπράιαν Ράντλ επέστρεψε στο Ισραήλ με σκοπό να περάσει ιατρικές εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Μακάμπι, καθώς η μετακόμιση στην Λοκομοτίβ "ναυάγησε" οριστικά

Γεμάτη εξελίξεις ήταν η σημερινή (31/8) ημέρα για τους ανθρώπους της Μακάμπι. Ο Μπράιαν Ραντλ μπορεί να είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, όμως οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στη καρδιά κι έτσι η συνεργασία με το ρώσικο σύλλογο έμεινε επί χάρτου.

Ο Αμερικανός δεν... στεναχωρήθηκε για πολύ, καθώς η Μακάμπι έσπευσε άμεσα να κινηθεί με στόχο να τον επανεντάξει στο δυναμικό της. Ο 30χρονος φόργουορντ σήμερα (31/8) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ενταχθεί στη διάθεση του Γκάι Γκούντες με τον οποίο συνεργάστηκε και πέρσι.

Κι αν ενδιαφέρεστε πως το υποδέχθηκαν οι Ισραηλινοί; Αρκεί να σας πούμε ότι στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook αναρτήθηκε φωτογραφία του από το αεροδρόμιο που γράφει " Είναι και πάλι εδώ! Πείτε καλωσόρισες στον Μπράιαν Ράντλ που προσγειώθηκε στο Ισραήλ και θα περάσει αύριο ιατρικές εξετάσεις".

Από εκεί και πέρα εκτός από τις αφίξεις το... μενού των Ισραηλινών περιελάμβανε και φωτογράφηση για τους αρκετούς νέους παίκτες που βρίσκονται πλέον στην οικογένεια της Μακάμπι. Ρότσεστι, Φάρμαρ, Φαβεράνι και Εμπάκουε στήθηκαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό κι έδειξαν να το απολαμβάνουν.

הוא שוב כאן! תגידו ברוך הבא לבריאן רנדל שנחת בישראל ויעבור מחר בדיקות רפואיות. Welcome back Randle!

Posted by Maccabi Tel Aviv Basketball onΔευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

שבוע צהוב לכולם! מכבי תל אביב מגבירה את קצב האימונים ותקיים אימון הבוקר. בינתיים אתם מוזמנים להציץ למאחורי הקלעים של צילומי לוח השנה שיחולק למנויים ולחברי מכביסט VIP.

Posted by Maccabi Tel Aviv Basketball on Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015
TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ