EUROLEAGUE

Επέστρεψε ο Ουίμς

Επέστρεψε ο Ουίμς

Ευχάριστα νέα για τη Μακάμπι, αφού ο Σόνι Ουίμς επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Δύο εβδομάδες χρειάστηκε τελικά ο Σόνι Ουίμς για να μπορέσει να πατήσει ξανά παρκέ έπειτα από τον τραυματισμό του στον δικέφαλο του ποδιού του και πλέον αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού της Μακάμπι, Ερέζ Εντελστάιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος απουσίασε από την πρεμιέρα τόσο του Ισραηλινού Πρωταθλήματος όσο και από αυτήν της EuroLeague, είναι πλέον υγιής και ελπίζει ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την Χαποέλ Χάιφα, προκειμένου να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ρεάλ Μαδρίτης στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague. " Αισθάνομαι καλά. Έβγαλα για πρώτη φορά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης και ελπίζω να παίξω αύριο (σ.σ 17/10 με την Χαποέλ)" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουίμς, για να συμπληρώσει πως " στόχος μου είναι να είμαι καλά την Πέμπτη. Νιώθω έτοιμος".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ